head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğu bölgesinde 23 mahalleyi içine alan bölgede 110 kilometrelik asfalt çalışmasına başladı.

110 kilometre 6 7c24b

Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yücel, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi...

110 kilometre 2 c9779
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince yatırım çalışmalarının hızla sürdüğü Doğu bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel’e icracı müdürlüklerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Karamut da eşlik etti. Mahmutlar, Kargıcak, Demirtaş ile kırsal ve yayla yollarını kapsayan 23 mahalle, seyir kalitesi yüksek yolla buluşacak. Toplam 110 kilometreyi bulacak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yücel, kısa sürede hizmete açmayı planladıkları yolların bölge halkına büyük ulaşım kolaylığı sağlayacağını belirtti.

110 kilometre 3 e1655

“KENTİMİZİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYORUZ”...

Alanya’nın dört bir yanında mahallelerin eksiklerini tamamladıklarını belirten Başkan Yücel, “Mahallelerimizde eksik olan temel altyapıları, sanat yapıları ve üst yapıları tamamlıyoruz. Asfaltın en büyük düşmanı sudur, bu anlamda mahallelerimizi kaliteli yollarla buluşturabilmek için önce bölgelerimizin drenajlarını iyileştiriyoruz. Bu anlamda Haziran ayına kadar tüm kırsal mahallelerimizin altyapılarını ve sanat yapılarını gerçekleştirdik” dedi.

110 kilometre 4 c3f21

“YILSONUNA KADAR 250 KM ASFALT YOL YAPACAĞIZ”...

“Yılsonuna kadar hedef koyduğumuz 200-250 kilometrelik asfalt çalışmalarını tamamlayacağız” diyen Başkan Yücel, “Çok şükür doğu ve batıda hedeflerimizin yarısını gerçekleştirdik. Hedefimizden sapmadan doğuda 23, batıda 19 mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Gazipaşa sınırına kadar yeni yollarda çalışmalar sürüyor. Pazartesi itibariyle de yayla yollarına geçeceğiz. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat sağlayabilmeleri ve konforlu bir ulaşıma erişmeleri için o bölgeleri de bitireceğiz. Yılsonuna kadar 250 kilometrelik asfaltı tamamlamış olacağız” diye konuştu. 

110 kilometre 5 ed26a

 

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler