head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Yemeksepeti’nin online market ürünleri siparişi hizmeti Banabi, Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı. Genç girişimci Hakan Çoban, hedeflerinin Alanya halkını kaliteli hizmetle buluşturmak olduğunu söyledi... 

banabi 2 a3f97

Market ürünlerini yaklaşık 10-15 dakika içerisinde kullanıcılarına ulaştırma taahhüdünde bulunan Banabi, Alanya’daki kullanıcılarına dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride binlerce market ürününü online sipariş etme seçeneğini sunuyor.

banabi 3 31fbc

Yemeksepeti Banabi ile online market alışverişinizi kolayca yapabilir, dilediğiniz ürünlerin dakikalar içerisinde kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve bol çeşitli ürün seçeneği bulunan Yemeksepeti Banabi ödemelerinizi isterseniz online, isterseniz kapıda kredi kartı ile yapabilirsiniz.

banabi çoban 7260e
‘ALANYAMIZA HAYIRLI OLSUN’
Yemeksepeti Banabi’nin Mahmutlar Şubesi Sahibi Hakan Çoban, “Yemeksepeti Banabi’nin Mahmutlar şubesi Alanyamıza hayırlı olsun. Şu anda Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak bölgesine hizmet veriyoruz. İlerleyen dönemlerde hizmet ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Amacımız Alanya halkını kaliteli hizmetle buluşturmak. Uygulama üzerinden haritayı kullanarak adresinizi kolayca işaretleyebilirsiniz. Dilediğiniz ya da ihtiyacınız olan ürünleri sepetinize ekleyebilir ve siparişinizi hızlıca verebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünler, depodaki arkadaşlarımız tarafından hızlıca hazırlansın ve kısa süre içerisinde kapınıza kadar gelsin” dedi. 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler