head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi, Kepez Belediyesi ile ortak çalışma yaparak yaylalarda ikamet eden ve aşı hakkından yararlanmak isteyen vatandaşlar için Mobil Aşı Merkezleri oluşturdu. Çalışma kapsamında Eğrigöl ve Çayarası Yaylalarında iki gün süren aşılama çalışmalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

yaylalarda aşı 2 7f1b9

COVID-19’un etkilerini azaltmak ve halk sağlığının korunması amacıyla her fırsatta vatandaşları aşı olmaya davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaylalarda da aşısız vatandaş kalmaması için Kepez Belediyesi ile ortak çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Eğrigöl ve Çayarası Yaylalarında Mobil Aşı Merkezleri oluşturuldu. Vatandaşlar, ayağına kadar gelen aşılama hizmetine yoğun ilgi gösterdi.

yaylalarda aşı 3 5ad98

AŞILAMAYA YOĞUN İLGİ...

Alanya Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle yeniden hayat bulan Çayarası Yaylası’nda oluşturulan Mobil Aşı Merkezi’nde onlarca vatandaş aşı olmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Çözüm Masası ekipleri de bölgede hazır bulunarak aşı olan veya aşı sırası bekleyen vatandaşların soru, sorun ve şikâyetlerini aldı. Sosyal mesafeye uyulması konusunda vatandaşlara yardımcı oldu. Böyle bir hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Yücel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

yaylalarda aşı 4 91d14

“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaylalardaki vatandaşların aşı haklarından mahrum kalmamaları adına Kepez Belediyesi ile işbirliğine gittiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın aşı çalışmasına ilgisi oldukça yoğun. Bu çalışmayı hayata geçirmemizde emeği olan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye desteklerinden, hizmet veren ekiplerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 

yaylalarda aşı 5 8596c

 

 

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler