head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Yaz-kış; yağmur çamur demeden , ekibi ile gece ve gündüz Alanya halkının huzuru ve refahı için çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,bu pazar gününü de Alanya'nın yaylalarında ki halkın içinde geçirdi.

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 8.üçüncü kullan 55525

GÜLER YÜZ VE SEVGİ SELİ , BAŞKAN YÜCEL İLE HER YERDE...

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 6 dbf2c

Alanya'nın değişik yaylarında ki halkı ziyaret eden, yaylalarda Alanya Belediyesi olarak yaptıkları sağlık ocağı, asfalt, okul ve pazar yeri çalışmalarını yerinde inceleyen ve daha sonra yayla şenliğine katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ; yaylalarda ki yöre halkından sevgi seli... 

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 4 ikinci kullan 1613c

 

YAYLALAR DA HALK , BAŞKAN YÜCEL'İ  HER GİTTİĞİ YERDE BAĞRINA BASTI... 

başkan yücel yaylalarda sevgi seli sağlık ocağı 1a594

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ; Belediye Başkan yardımcıları, Alanya Belediyesi MHP Meclis üyeleri ve yönetim kadrosu ile Alanya yaylalarına adeta çıkarma yaptı ve halkın sevgi selinde coşku ile karşılandı.

başkan yücel yaylalarda sevgi seli ikinci manşet 69280

Halkın sorunlarını ve memnuniyetlerini dinleyen ve her biri ile ayrı ayrı ilgilenen başkan Yücel, gün sonunda şu açıklamaları yaptı.

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 1 7fdd5

"Kadıyakası Yaylamızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kıymetli hemşehrilerimizle hasret giderip hasbihal ettik.Allah birliğimizi daim etsin.

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 2 939fd

Ardından ; Çökele, Bucak Çökelesi, Taşbaşı, Dimalacami, Gökbel, Gömürgen, Kadıyakası ve Köprübaşı’nı kapsayan 6 km’lik asfalt çalışmamızı meclis üyelerimizle birlikte yerinde inceledik.

başkan yücel yaylalarda sevgi seli 3 ebfed

Yaylalarımız için planladığımız asfalt çalışmalarımız yangınlar nedeniyle aksamaya uğrasa da çalışmalarımızı bu ay içerisinde tamamlayarak kaliteli ve konforlu yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."
 
başkan yücel yaylalarda sevgi seli asfalt c3d59
 
HALK NEREDE, BAŞKAN YÜCEL ORADA...
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat  Yücel ve beraberindeki heyet, daha sonra Gündoğmuş'ta Alanya'nın Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora tarafından düzenlenen 7. Karaköy Keykubat Şenlikleri’ne katıldılar.
 
başkan yücel yaylalarda sevgi seli SON 839ca
 
Başkan Yücel "Anadolu Selçuklu Devleti’nin Akdeniz’e açılan kapısı Karaköy’de düzenlenen bu anlamlı ve geleneklerimizi yaşatan şenlikte emeği geçen, başta Karaköylüler Derneği Başkanı Süleyman Dora olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
başkan yücel yaylalarda sevgi seli 7 9bd4d
 
 
 
 
 
HABER: İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler