head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

11 Ağustos 2021 tarihinde  evinde ölü bulunan gazeteci Abdullah Yalçından sonra, Bugün de Antalya'nın Manavgat ilçesinde gazetecilik yapan Abdi Işık hayata veda etti...

Manavgat halkı tarafından Vatandaş Abdi olarak bilinen ve kendisine özgü haberlerle adından söz ettiren gazeteci Abdi Işık, Antalya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

27 yıldır Manavgat’ta yaşayan, 4 yıldır gırtlak ve akciğer kanseriyle mücadele eden 66 yaşındaki Abdi Işık, 16 Temmuz akşamı Salkımevler Mahallesi’ndeki evinde rahatsızlandıktan sonra Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılmış, yoğun bakım servisinde bir süre tedavi gördükten sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmişti.

Buradan Antalya Döşemealtı’nda bulunan Özel bir hastaneye sevk edilen Işık’ın yapılan kontrollerinde kanserli hücrelerin beyin dahil tüm organlara yayıldığı belirlenirken yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavisine devam ediliyordu.

abdi ışık db716

Gazeteci Abdi Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

 

 

Alanya Güneşi Gazetesi Ailesi olarak, Merhuma  Allah'tan rahmet ; Antalya Basın camiamıza ve ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler