head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi ekiplerinin aralıksız olarak sürdürdüğü yol genişletme ve asfalt hazırlığı çalışmaları Elikesik, Yeniköy ve Kayabaşı Mahallelerinde devam ediyor...


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in asfalt programına aldığı Yeniköy ve Kayabaşı bağlantı yolunun 2 kilometrelik kısmında yol genişletme ve asfalt hazırlığı olarak yoğun bir çalışma yürütüyor. Yeniköy Muhtarı Ahmet Göktaş ve vatandaşlar çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

doğudan batıya 2 bdb89

ELİKESİK MAHALLESİ YANDILAR SOKAK’TA 2 KM ASFALT...

Elikesik Mahallesi’nde de asfalt hazırlığına devam eden Alanya Belediyesi, Yandılar Sokak’ta 2 kilometre yolu asfalt için hazır hale getiriyor. Aynı zamanda Elikesik Mahallesini Konaklı’ya bağlayan yolun önümüzdeki hafta asfaltlanması planlanıyor.

doğudan batıya 3 d57ca

BAŞKAN YÜCEL, “5 AYRI EKİP YAZ BAŞINDAN BU YANA SAHADA”...

Alanya Belediyesi’nin doğudan batıya, merkezden yaylalara uzanan çok geniş bir coğrafyada, vatandaşların refahı ve kaliteli bir ulaşım için tüm gücü ile hizmet verdiğini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şu an doğuda, batıda, merkez, kırsal ve yaylalarımızda 5 ayrı yol ve asfalt ekibi ile yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Yeni yollar açılırken mevcut yollarda genişletme ve altyapı yapıyoruz. Diğer yandan asfalt programına aldığımız yaklaşık 200 kilometre yolda asfalt ve asfalt hazırlığı çalışmasını sürdürüyoruz. Yol ve asfaltlama noktasında tüm bu çalışmalarımızı sezon sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yaklaşık iki ay sonra bu bölgelerimiz özverili bir çalışmanın örneği olarak ortaya çıkacak. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

  

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler