head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Sokakta yatan vatandaşa , Alanya'da devletin şefkatli kolarını açan kaymakam sahip çıktı...

DEVLETİN ŞEFKATİ 4 b6c8e

Günlerdir, Alanya da Dünyaca ünlü Kleopatra plajı üzerindeki yürüyüş yolunda bulunan banklarda  yatan ve tedavi ile korunma ve barınma desteğini reddeden ; isminin Kemal Zeybecik olduğu öğrenilen vatandaş, Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer'in talimatı ile alınarak tedavi için ALKÜ-Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi hastanesine gönderildi.

DEVLETİN ŞEFKATİ 6 4f422

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatı ile ,Zabıta Müdürü  Naci Uzunsakal ve ekibi günlerce, destek olmak için bankta uyumaya devam eden ve yardım desteğini red eden şahsa incitmeden destek olmak istesede ikna edemediler.

DEVLETİN ŞEFKATİ 2 9b11e

Alanya Belediyesi bu esnada gıda ve ihtiyaçlarını karşıladığı şahsın durumunu Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer'e iletti ve Kaymakamın talimatı ile sokakta kalmaya ısrar eden Kemal Zeybecik yerinden ambülansla alınarak, ALKÜ hastanesinde tedaviye ve ardından devletin bakım ve desteğine alındı.

DEVLETİN ŞEFKATİ 3 ddcbc

Alanya'ya tatile gelen turistlerinde üzüntü ve şaşkınlıkla günlerdir takip ettiği bu drama son veren kaymakamın vatandaşa sahip çıkılmasındaki kararlı tutumuna Alanya halkı ve sahildeki turistler alkışlarla teşekkür etti.

KAYAMAKM DR. FATİH ÜRKMEZER 82c39

Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

Gazeteler