head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi’nin, belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarlar için özel olarak hazırlayıp tahsis ettiği yeni Muhtar Ofisleri, Muhtarlar Günü’nde düzenlenecek törenle hizmete açılacak...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, muhtarların hizmet kalitesini artırmak, vatandaşlarla etkileşimini en üst düzeyde tutabilmek adına kent estetiğine uygun olarak projelendirdiği muhtarlık ofisleri, 19 Ekim (yarın) Muhtarlar Günü’nde hizmete açılacak.

muhtar ofisleri 2 da5c5

OFİSLER MUHTARLAR GÜNÜ’NDE TÖRENLE AÇILACAK...

Atatürk Anıtı önünde başlayacak Muhtarlar Günü programının ardından Cikcilli Mahalle Muhtarlığı önünde saat 12.00’da düzenlenecek törenle faaliyete geçecek yaklaşık 20 yeni muhtarlık ofisi, muhtarların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek, vatandaşların ise kolaylıkla erişim sağlayabilecekleri şekil ve lokasyonda tasarlandı.

muhtar ofisleri 3 0656e

BAŞKAN YÜCEL: “MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”...

Açılış törenine tüm Alanya halkını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Muhtarlarımızın en acil ve en önemli taleplerinden, içerisinde tuvaletinden mutfağına kadar her imkanın bulunduğu muhtar ofislerini yarın yani Muhtarlar Günü’nde hizmete açıyoruz. Açılış törenimize tüm muhtarlarımızı ve bütün halkımızı davet ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızla aramızda her daim köprü olan muhtarlarımızın gününü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler