head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

MHP--Milliyetçi Hareket Partisi  Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen 'Cumhuriyet Şöleni'nin 4'üncüsünde Mustafa Yıldızdoğan konseri dün akşam saat 20.00'de Alanya Belediye binası arkasındaki konser alanında yapıldı... 

yıldızdoğan konseri 2 8b9a8

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ' Cumhuriyet Şöleni'nin 4.’ümcüsünde Mustafa Yıldızdoğan konseri düzenlendi.

yıldızdoğan konseri 3 79109

30 Ekim’deki etkinlik saat 20.00'de, Alanya Belediye binası arkasındaki konser alanında yapıldı. Bu özel gecede ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın yanı sıra Türk kızı Ümran Gülcan da sahne aldı.

yıldızdoğan konseri 4 89822

ADEM MURAT YÜCEL BİRLİK DİLEDİ...
Konsere katılan Alanya Belediye Başkanı Yücel: " 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız için İlçe Teşkilatımızın düzenlediği 4. Geleneksel Cumhuriyet Şöleni’nde Ümran Gülcan ve Mustafa Yıldızdoğan Konseri’ne katıldık. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, birliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

yıldızdoğan konseri 5 9e6c9

ALANYA'NIN COŞKUSUNA ORTAK OLDU...
23. dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız: "MHP Alanya ilçe Teşkilatımızın düzenlediği Cumhuriyet şölenine katılarak, 7den 77 ye binlerce Alanya Halkının çoşkusuna ortak olduk. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." 

yıldızdoğan konseri 6 TÜRKDOĞAN 13144

MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN ALANYA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ...

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan yaptığı açıklamada : "4. Geleneksel Cumhuriyet Şölenimizi, Sanatçılarımız Mustafa YILDIZDOĞAN ve Ümran GÜLCAN’ın muhteşem sahne performansları ve binlerce vatandaşımızın ve dava arkadaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve yağan yağmura rağmen, şölen alanımızı terketmeyen Bozkurt Yüreklilere teşekkür ediyoruz." dedi.

yıldızdoğan konseri 8 07fdd

 

yıldızdoğan konseri 9 611ae

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler