head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) 13. Olağan Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Seçimde mevcut başkan Gaye Coşkun 63 oy alarak güven tazeledi. Rakibi Ferit Kesen ise 57 oy aldı... 

AGC SEÇİMİ 2 241c0

Alanya Kültür Merkezi (AKM) B Salonu’nda saat 11.00’de başlayan genel kurula ilçedeki basın kuruluşlarının  imtiyaz sahipleri,genel yayın yönetmenleri ve müdürleri ile çalışanları katıldı.

AGC SEÇİMİ 6 ferit ve gaye 2ae49

Mevcut AGC Başkanı Gaye Coşkun ve Ferit Kesen’in aday oldukları genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından divan oluşturuldu. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu slayt eşliğinde sunuldu. Ardından ibra edilen yönetim kurulu faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra sunulan denetim kurulu faaliyet raporu da oybirliği ile kabul edildi.

AGC SEÇİMİ 3 FERİT KESEN 7c6db

'BÜYÜK AİLEMİZ AGC'YE HAYIRLI OLSUN'...

Ferit Kesen projeleri hakkında bilgi verdikten sonra seçimi kim kazanırsa kazansın AGC'ye hayırlı olmasını dilediği konuşmasında, "Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gaye Coşkun Hanım’a hizmetleri için teşekkür etmek istiyorum. Biz meslek örgütümüz AGC’ye, meslektaşlarımıza ve üye kuruluşlarımıza çok daha iyi, çok daha etkin hizmet hedefleyerek aday olduk. Bizim gücümüz yine biziz.Güçlerimizi birleştirdiğimizde aşamayacağımız zorluk yoktur. Büyük ailemiz AGC’yi güçlendirmek, böylelikle üye kuruluşlarımızı ve meslektaşlarımızı da güçlendirmek tek amacımızdır. Seçim sürecinde tüm meslektaşlarımıza projelerimizi bire bir anlattık. Seçim sürecinde asla çirkinleşmedik, iftiralar atmadık, yalanlar söylemedik. Camiamıza, meslektaşlarımıza yakışan buydu. Biz bize yakışanı, camiamıza yakışanı yaptık. O açıdan içimiz rahat. AGC yönetimine kim gelirse gelsin çalışmak zorunda kalacaktır, camiamıza hizmet etmek zorunda kalacaktır. Dileğimiz bu seçimi kim kazanırsa kazansın, camiamızın kazanmasıdır. Seçimin büyük ailemiz AGC’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Hepinize sevgi ve saygılar" ifadelerine yer verdi.

AGC SEÇİMİ 7 ayten 3f5b7

'HEPİMİZE YAKIŞAN BİR GENEL KURULDU'...

Konuşmaların ardından ise oy kullanma işlemine geçildi. 120 üyenin oy kullandığı seçimde 63 oy alan mevcut AGC Başkanı Gaye Coşkun tekrar güven tazeledi.

AGC SEÇİMİ 5 GAYE COŞKUN 5a93f

Ardından  Başkan Gaye Coşkun yaptığı konuşmada, " Bugüne kadar bu anlamda çalışmalar yaptık. Biz AGC’nin özgür bir medya kuruluşunu olmasını taahhüt ediyoruz. AGC her kamu kurumuyla, mülki amirle, yerel yöneticilerle eşit mesafede ve uzaklıkta çalışmaya devam edecek. Bugüne kadar bunu sağladık. Bundan sonra da buna dikkat edeceğiz. Katılımcı yönetim anlayışı ile danışma kurulları kuracağız. Biz yönetim kurulu olarak ekip arkadaşlarımızla da değerlendirmiştik ve finalde Cemiyetimizde , Federasyon delegesi olarak ve genel sekreter olarak devam edecektir Necati Şatana’ya çok ihtiyacımız var bizde kendisine teşekkür için Necati arkadaşımıza bir plaket hazırlamıştık. Kendisine onu vereceğiz. Elbetteki kongreler ufak tefek kırgınlıkları dile getirsede bence gerçekten güzel bir kongre oldu. Hepimize yakışan bir genel kuruldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ferit arkadaşıma ve ekibine de bu süreçteki centilmenliklerine de teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçlerde çok daha güzel işler yapmak için çalışacağız. Her gün çalışmamız gerekiyor çünkü genelde biz tek listeli genel kurullar yaptık. Şimdi bir seçim yaptık ve bunun karşılığında bizi seçtiler biz de bu yüzden daha çok çalışacağız çok teşekkür ediyorum" dedi.

AGC SEÇİMİ 8 ben 76987

 Seçimde 5 üye oy kullanmadı.

 gaye oy verirken 7c39b

DAMAT OY KULLANMAYA GELİNİ DE ALARAK KATILDI...

Bugün evlenerek yeni bir hayat kuracak olan 7gün haber.com  internet haber portalında çalışan Burak Öztunç evleneceği yeni gelin Mine Karaca'yı da gelinliği ile alarak damatlıklarıyla seçime katıldı ve oyunu kullandı.

AGC SEÇİMİ 4 GELİN VE DAMAT 2e42a

Başkan Gaye Coşkun ve Başkan adayı Ferit Kesen ile  kongre ve seçim salonunda fotoğraf çektiren gelin ve damat kongreye renk kattı ve herkesin mutluluk dilekleri, büyük alkışları eşliğinde düğün salonuna uğurlandı.

GAYE COŞKUN’UN YENİ YÖNETİMİ...


Ahmet Tunç
Ali Doğan
Alper Kutay
Anastasia Çetinkaya
İbrahim Barış Başar
Emel Yüzbaşıoğlu
Erkan Uysal
Mehmet Çelik
Mustafa Kurt
Mustafa Yüsek
Ramazan Özdemir
Özgür Yılmaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler