head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Oyuncu ve yazar Hakan Bilgin “Fark’ıma Takılanlar” konulu söyleşisiyle hayranlarını hem güldürdü hem düşündürdü. 3. Alanya Kitap günlerinin söyleşi bölümüne konuk olan Türkiye’nin sevilen oyuncu ve yazarı Hakan Bilgin, gençlere umut ve farklılığın önemini anlatan mesajlar verdi...

hakan bilgin 2 ceebc
Farklılığı fark etmenin insanın hayatını nasıl değiştirdiğini örnekler vererek dinleyicilere sunan Bilgin, şunları ifade etti: “Herkes bir tanedir ve birbirinden farklıdır. Hayatımıza bakarak isyan ettiğimiz her şey belki de bizim hayatımızda başımıza gelebilecek en iyi şeylerin sebebidir. Ben Karadenizliyim ve burnum sayesinde oyunculuk kariyerim başladı. Kaderimizle bize verilen varlıklarımıza, değerlerimize isyan etmemeliyiz. Farklılığımızı fark edersek onunla büyür gelişiriz. Bu da bizi biz yapan özel değerlerimizdir. Biriktirdiğimiz hikâyelerin değerini bilmeli, bunun farkında olmalıyız.”

hakan bilgin 3 30ace

“AYNA ARKADAŞLARINIZIN SİZE FAYDASI YOKTUR”...

Dünyada farklı farklı tarafların olduğunu ancak kendisinin sadece doğrunun tarafında olduğunu vurgulayan oyuncu ve yazar Hakan Bilgin, “Sürekli yanınızda taşıdığınız ‘ayna’ arkadaşlarınızdan uzak durun lütfen. Sizin her söylediğinizi onaylayan ve sizinle aynı görüşteki arkadaşlarınız size zarar verir. Sizden farklı düşünen arkadaşlarınız sizi geliştirir. Geçmişini kabul eden, kendi farklılığının farkına varan insanlar süreci iyi yönetir” dedi.

hakan bilgin 4 0ee98

“GÜLÜMSEMESİ İNSANIN İMZASIDIR”...

“İnsanların gülümsemesi, onların imzasıdır” diyen Bilgin, “Gülümsemek fark edilmenin en güzel işaretidir. Herkesin başarı hikâyesi, mücadelesi farklıdır. Mücadele veren insan iyi yere gelir. Gençler, sizlere tavsiyem dinlemesini bilin. Dinlemeyi bilen öğrenmeyi de bilir. Bir de gülümseyin” ifadelerine yer verdi.

hakan bilgin 5 ed410

REKTÖR KALAN’DAN TEŞEKKÜR...

Salondakileri hem düşündüren hem güldüren Hakan Bilgin, söyleşini katılımcıların sorularını yanıtlayarak tamamladı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan söyleşinin sonunda Hakan Bilgin’e teşekkür ederek Alanya’nın fethinin 800. yılı anısına hazırlanan tabloyu hediye etti. 19 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek 3. Alanya Kitap Günleri’nin 15 Aralık Çarşamba günkü konuğu yazar Murat Menteş. Menteş, saat 14.00’te “Romandan Uyarlanmış Hayat” adlı söyleşisi ile vatandaşlarla birlikte olacak. Tüm halkımız davetlidir.

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler