head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024
Alanya Kaymakamlığı koordinesinde Alanya Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan “Gelecek Nesillere Yaşanabilir Bir Dünya Bırak” Projesinin tanıtım programı gerçekleştirildi...
 
emniyetin projesi 2 .jpgemniyet müdürü 7055f
 
Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtımda Emniyet Müdürü Kenan Patat tarafından proje hakkında bilgi verildi.
 
emniyetin projesi 4 başkan yücel 7ebdf
 
Proje ortaklarından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de proje ile ilgili görüşlerini belirttiler.
 
emniyetin projesi 3 mehmet şahin 6aeea
 
Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de bir konuşma yaptı.
 
emniyetin projesi 5 kaymakam fa709
 
Kaymakam Ürkmezer yaptığı konuşmada “İçişleri Bakanlığımızca Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan çevre, doğa ve hayvan koruma şubesini geçtiğimiz yaz bizler de Alanya’da oluşturduk. İlgili şube ve Toplum Destekli Polislik Şubemizin çalışmasıyla hazırlanan projeye bugün itibarı ile başlıyoruz. Bakanlığımızın çalışmaları neticesinde Çevre ve hayvanların korunması amacıyla oluşturulan “Haydi” uygulamasının da tanıtımını bugün yapıyoruz”.
 
emniyetin projesi 6 luıza c9ec2
 
“Bu projede amaç çevre, doğa ve sokak hayvanlarının korunması; Alanya’mızın ormanında, plajında, denizinde ve sokaklarında insanların katılımıyla temizlik yapılması; başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvanların korunması ama en önce tüm bu alanlarda başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızda bir bilinç oluşturulması. Bu projede bize destek olan herkese, belediyemize, kurumlarımıza, STK'larımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
emniyetin projesi 7 0a4a1
 
 
Program soru-cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 
 
emniyetin projesi 8 d3590
 
 
 
 
 
 
HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler