head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı ve başkan adayı Nuri Demir’in seçim ofisi düzenlenen kalabalık bir törenle açıldı...

nuri demir açılışı başkan adem 17fad

Açılış törenine ; Aynı odaya (ALESO) başkan adayı olan,

nuri demir açılışı 4 selman 14dd9

--Selman Arıkan,

 

--Duran Şimşek,

nuri demir açılışı 5 bilal nizam dfde0

--Fatih Nizam'da katıldı.

 

Başkan Demir: "‘Her daim esnafın yanındayım’"...

nuri demir açılışı 3 nuri demir 76adf

ALESO-- Alanya  Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı ve başkan adayı Nuri Demir’in seçim ofisi bugün açıldı. Alanya Hal Kavşağında bulunan Nuri Demir’in seçim ofisinin açılışına, Alanya Belediye  Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, siyası parti ilçe başkanları, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

nuri demir açılışı 1 8f5a2

Seçim ofisinin açılış törenine Alanya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Selman Arıkan, Duran Şimşek ve Fatih Nizam da  ve ekipleri ile katıldılar.

Kurdela kesimi ve dua öncesi, gelen konukları ve başkan adaylarını ; Mevcut başkan Nuri Demir kapıda karşıladı.

nuri demir açılışı 2 bc51f

8 yıldır Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olan Nuri  Demir, esnaflardan yoğun talep olduğu için yeniden aday olduğunu söyledi.

Esnafın her daim yanında olduğunu belirten Mevcut başkan Nuri Demir, “Amacımız hizmet etmek, esnafın sorunlarını çözmek, esnafı mutlu etmektir. Ben ve ekip arkadaşlarım bu hizmete talip olduk. 13 Ocak‘ta esnafları ve vatandaşları Alanya Şoförler odası yanında bulunan kapalı spor salonuna yapılacak olan genel kurula davet ediyorum. Herkes reyinde hürdür. Herkesin gönlünde bir aslan yatıyordur. Herkes istediğine oy verebilir. Ben oy verenin de vermeyeninde başkanı olarak hizmete devam edeceğim. Hiç kimseye kin gütmeyeceğim. Diğer adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

nuri demir açılışı 7 09edd

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler