head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Alanya'nın 'Ozan Ali'si olan sanatçı Ali Ateş, yeni albümünü bugün Alanya Kültür Merkezi'ndeki geniş katılımlı bir organizasyonla tanıttı...

Alanya Kültür Merkezi (AKM), bugün renkli bir organizasyona sahne oldu.

ozan ali 2 1a3a5

Alanyalı sanatçı Ozan Ali Ateş, yeni albümünün tanıtımını çok sayıda kişinin katıldığı bir etkinlikle tanıttı. Albüm tanıtımına Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, araştırmacı yazar Oğuz Korum ve yüzlerce davetli katıldı.

ozan ali 3 51203

Ozan Ali Ateş'in albüm tanıtımı hakkında konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Kendisine sponsor olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğum Alanyalı Sanatçı Ateş Ali kardeşimizin klip ve albüm tanıtım programına katıldık. Bozkırın Tezenesi Merhum Neşet Ertaş’ın, 'Nerede bir türkü söyleyen görürsen korkma, yanına otur. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur' Sözünden hareketle sanat ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile zor şartlar altında mesleğini icra eden tüm sanatçılarımıza ve Ali Ateş kardeşime meslek yaşamında başarılar dilerim." dedi.

Ozan Ali Ateş de, "Bu mutlu günümde yanlız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler