head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

AGC-Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri; cemiyet başkanı ve yönetiminin organizasyonunda ve muhteşem bir atmosferde bir araya geldiler...

dimalacami gezisi 22 dc4e9

 dimalacami gezisi kaynağı 76965

2021 Aralık  ayında genel kurulunu yaparak güven tazeleyen Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyet üyelerini muhteşem bir etkinlikte buluşturdu.

dimalacami gezisi 2 76ce0

Alanya'nın en güzel coğrafik görsellerine sahip yerleşim birimlerinin başında gelen, Alanya'ya 40 kilometre uzaklıktaki Dim Alacami Mahallesi'nde, AGC Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik'e ait Ala Çiftlik'te düzenlenen kahvaltı ve öğle yemeğine, AGC üyeleri aileleriyle birlikte katılarak keyifli bir hafta sonu yaşadı.

dimalacami gezisi ALT 4 6a46c

dimalacami gezisi 99 93ae2

dimalacami gezisi 33 42b0f

AGC'nin eski başkanlarından Hayrettin Barbaros ile Servet Sipahioğlu'nun da hazır bulunduğu etkinlikte Dim Alacami Muhtarı Kerim Teker de ailesiyle birlikte AGC üyelerini misafir etti.

dimalacami gezisi 3 d3491

 

Başta kendilerini çiftlikte ağırlayan Mehmet Çelik ile Musa Öğütçü olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden AGC Başkanı Gaye Coşkun, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte AGC üyelerini birleştirici ve kaynaştırıcı etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

dimalacami gezisi 4 47aa1

 dimalacami gezisi el salla 30315

dimalacami gezisi 44 78dec

dimalacami gezisi 55 f73c7

dimalacami gezisi DEMEÇ 8dd26

GAZETECİ AKDAĞ;  BURADA HES YAPMAK; ALANYA'NIN NEFES BORUSUNU TIKAMAYA BENZER...

AGC üyesi gazetecilerle beraber Dimçayının kaynağına kadar yürüyen ve burada bir açıklama yapan Alanya Güneşi Gazetesi ve www.alanyagunesi.com haber portalı imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ; Şu an dünyanın en güzel köşelerinden biri olan ve Alanyamıza gelen her turistin ve misafirin mutlaka ziyaret ettiği Dim Çayı Piknik alanlarının suyunun kaynağındayız.Dim çayı aynı zamanda Alanya'nın nefes borusudur.Yazın sıcağında herkesin serin bir hava teneffüs etmek için koştuğu dimçayı aynı zamanda geçtiği bölgedeki insanların tarımının ve hayvancılığının can damarıdır.Bu kaynağa HES--Hidroelektrik Santralı yapmak,Alanya halkının nefes borosunu kesmek demektir.Buraya HES yapmak Alanya halkına ve Türk turizmine ihanettir"diyerek tepki gösterdi.

dimalacami gezisi 6 d345a

TEŞEKKÜRLER GAYE COŞKUN BAŞKAN...

dimalacami gezisi 66 812ae

Torosların ortasında ve muhteşem bir havada bir araya gelen gazetecilerin mutluluğu ve hoş sohbet ile kaynaşması farkındalık yarattı.

dimalacami gezisi 77 630ea

Her katılımcı başkan Gaye Coşkun'a ayrı ayrı teşekkür ettiler.

dimalacami gezisi 88 bc2d3

dimalacami gezisi alt 3 d21aa

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler