head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya da  Maxim Taksi uygulamasına tepki gösteren Alanya Şoförler Odası Başkan Adayı Ali Akkaya, “Odamızın buna engel olması gerekiyor ama maalesef tüm işlemleri açılmış. Sezona hazır durumda. Takdiri esnafımıza bırakıyorum” diye konuştu... 

maksim taksi 1eae9

Taksi şoförlerine müşterilerle çalışma için fırsat sağlayan özel taksi uygulamasına Alanya ve Çevresi Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı aynı zamanda Alanya Şoförler Odası Başkan Adayı da olan Ali Akkaya’dan tepki geldi.

‘ALANYA DA TAKSİCİ CAMİASI İÇİN ÜZÜCÜ’...
Alanya’nın Oba Mahallesi’nde yeni açılan Maxim online taksi çağrı ofisine tepki gösteren Akkaya, durumun taksici camiası adına üzücü olduğunu söyledi. Akkaya, “Yeni ofis Alanya’ya hayırlı olsun. Maalesef taksici camiası için üzücü bir durum. Oba’da bir ofis kiralamışlar. Üstelik bu arkadaşlarımız Alanya Şoförler Odası’na da kayıt yaptırmış. Uzun vadede taksici camiasının başına bela olacak bir durum. Odamızın buna engel olması gerekiyor ama maalesef tüm işlemleri açılmış, sezona hazır durumda. Takdiri esnafımıza bırakıyorum” dedi.

maksim taksi3 3b188

MAXIM TAKSİ NEDİR?
Taksi siparişi vermek için kullanılan bir uygulamadır. Kullanıcının, aracın ulaşacağı adresi, son varış noktasını ve aracın ücret sınıfını bağımsız olarak belirlemesini sağlar. Program, seyahatin maliyetini doğru bir şekilde hesaplamaya olanak tanıyan birçok şehir ve ülke ile çalışacak şekilde optimize edilmiştir. 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler