head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

AKUT ve Alanya Belediyesi arasında imzalan iş birliği protokolü kapsamında AKUT Alanya Şubesi’nin ekipman altyapısı güçlendirilmeye devam ediyor...

akut 2 1bbe3
Alanya Belediyesi, her türlü afet durumunda gönüllü olarak saha mücadelesi veren Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Alanya Şubesi’nin ekipman altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Belediyesi’nin destekleri ile Sismik ve Akustik Dinleme Cihazı (DELSAR) AKUT Alanya Şubesi’ne kazandırıldı.

akut 3 a6b00

Ekipmanın Türkiye’de sayılı şehirlerinde bulunduğunu belirten AKUT Alanya Ekip Lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz, “Bu ekipmanın şubemize kazandırılmasının mimarı olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e AKUT ailesi ve Alanya halkı adına çok teşekkür ederim” dedi.

akut 4 043e9

“KENTİMİZİ HER TÜRLÜ AFETE HAZIRLAMALIYIZ”...

Başkan Yücel de, kenti her türlü afet durumuna hazırlamak zorunda olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gönüllü olarak mücadele veren AKUT Alanya ailesine teşekkür ediyorum. Gönül ister ki tabi ki afetler, tatsız olaylar olmasın ancak doğanın bir kanunu var. Bu yüzden biz de Alanya Belediyesi olarak en güvenli ortamı oluşturmak için mücadele veriyoruz. Bu kapsamda birlikte hareket etmekten mutluluk duyduğumuz AKUT’un altyapısını güçlendirmek için uğraşıyoruz” dedi. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler