head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar Karakocalı’yı Dimçayı’na bağlayan Acınar Yolu’nda devam ediyor...

yolyol 2 247c8
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Asfalt Birimi ekipleri Oba Mahallesi’nde araç trafiğinin yoğun olduğu Karakocalı Acınar Yolu’nda genişletme ve düzenleme çalışmasına devam ediyor. Oba Mahallesi’nden Dimçayı’na ulaşımı sağlayacak bağlantı yolunda genişletme çalışmalarına başlandı. 3 kepçe ve 1 greyder ile süren çalışmaların kısa sürede tamamlanması için mesai harcadıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Özellikle yaz döneminde bölgenin artan trafik yoğunluğunu bu yolun genişletilmesiyle hafifletmiş olacağız” dedi.

yolyol 3 46d0a

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR...

Bölgede yaşayan vatandaşlar da yolun genişletilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler. Bölge sakinlerinden Hüseyin Kıllı, “Geçen sene en büyük sıkıntılarımızdan birisi navigasyonun birinci yol olarak da gösterdiği Dimçayı ulaşım yolunun bozuk ve çok virajlı olmasıydı. Başkanımıza durumu ilettik, bize çözüm sözü vermişti. Daha önceleri olduğu gibi bu sözünü de yerine getirdi. Bölge halkı olarak başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler