head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Kamyoncu esnafıyla buluşan  mevcut oda başkanı ve başkan adayı Recep Çalış, "Şoförler Odası'nın çimentosu sizlersiniz. Bu ülkenin ekonomik çarkını döndüren kamyoncularımızdır. Siz hizmetin en iyisi ve en güzeline layıksınız" dedi... 

Alanya Şoförler Odası  Mevcut Başkanı ve başkan adayı Recep Çalış, 19 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 26. Olağan Genel Kurul öncesi S.S. 204 Nolu Konaklı, Payallar, Türkler, Avsallar ve Çevre Köyler Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret edip, kamyoncu esnafı ile buluştu.

çalış kamyoncularla 3 a2e69

4 yıllık başkanlığı döneminde kamyoncu esnafı için yaptığı hizmetlerden söz edip, gelecek 4 yılda kamyoncu esnafının geleceği için yapacağı hizmetlerden bahseden Başkan Çalış, Kamyoncular Garajı inşası için Türkler'de yeni yapılan Alanya Hali'nin yanında arsa baktıklarını söyledi. Orman veya hazine arazilerinden birisinin tahsisi için çalışmalarını devam ettirdiklerini söyleyen Çalış, "Alanya'dan küçük bir çok ilde kamyoncu garajı var ama Alanya'da yok. Bunun inşası için projemiz hazır, arsa tahsisini yaptırdığımız an itibarıyla temelini atacağız" dedi.

Alanya'da iki taşıyıcılar kooperatifi bulunduğunu söyleyen Başkan Çalış, "Birbirimizle rekabet yapmamak adına, sesimizi güçlü duyurmak ve siyasilerin karşısına da güçlü çıkmak için iki kooperatifin tek kooperatif çatısı altında birleşmesi hem kamyoncu esnafımızın yararına, hem de şehrimizin yararına olacaktır. Tabiki bu konuda kararı alacak olan da Alanya'daki iki kooperatifin yönetimleridir. Bu konuda birleşme olursa hem fiyat politikası yönünden esnafımız kazanır, hem de dışarıdan iş almak için şehrimize gelen kamyoncuların bu kooperatifin izni ile iş almaları ve katkı sağlamalarına vesile olacaktır" diye konuştu.

çalış kamyoncularla 2 b8909

Çalış sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dün sizin aleyhinize söz söyleyen bazı insanlar bugün çıkıp sizlerden oy istiyor. Ben dün olduğu gibi bugün de kamyoncu esnafının her zaman yanındayım. Kamyoncu esnafımız odamızın çimentosu, demiri ve tuğlasıdır. Bu memlekette ekonominin çarkını döndüren kamyoncu esnafımızdır. Onların sayesinde yediğimiz, içtiğimiz bize ulaşıyor. Kamyoncu esnaflarımız hizmetin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Sizin için çok önemli projelerimiz var ve 20 Mart'tan sonra bunları da hizmete katacağız."

Gazeteler