head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi müdavimleri ve Alanya Huzurevi sakinlerini öğle yemeğinde ağırladı. Yücel “Geleceğimizin yol göstericileri değerli büyüklerimizle her zaman olduğu gibi özel günlerinde de yanlarında olmak istedik, hepsine sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

yaşlılara 2 9ef3c

YÜCEL “HER ZAMAN BİZİM YOL GÖSTERİCİLERİMİZ OLDUNUZ”...

Alanya Belediyesi’nin Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında etkinlikleri devam ediyor. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya Tevfik Hoca Evi ve Alanya Huzurevi’nde kalan yaklaşık 100 kişi için kültür turu düzenledi. Alanya’nın tarihi mekanlarını birlikte gezen yaşlılar öğle yemeğinde ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in misafiri oldu. Alanya Öğretmenevi’nde misafirlerini ağırlayan Yücel onlarla sohbet ederek, taleplerini dinledi.

yaşlılara 3 9fb9d

YÜCEL “YATIRIMLARIMIZDA HER YAŞ GRUBUNU DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORUZ”...

Alanya Belediyesi’nin şehirde proje üretirken toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışma yaptığını hatırlatan Yücel, “Geleceğimizi inşa ederken tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimizin kimseye ihtiyaç duymadan ihtiyaçlarını karşılayabilmelerinin mücadelesini veriyoruz. Özellikle kentin sosyal alanlarını inşa ederken büyüklerimizin taleplerini ve beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçiriyoruz.” dedi. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler