head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Yılmaz Bağışlar Türkiye'de bir ilki başardı...

Mahmutlarspor'un eski futbolcusu ve şimdiki başkanı Yılmaz Bağışlar, TFF tarafından verilen kursu tamamlayarak antrenörlük belgesini aldı. Gönül verdiği takımda futbolculuk ve başkanlıktan sonra antrenörlük yapma hayaline de kavuşan Bağışlar, "Türkiye'de başka örnekleri de var mıdır biliyorum ama Mahmutlarspor'da futbolculuk ve kulüp başkanlığından sonra antrenörlük lisansımızı almak da nasip oldu" dedi.

Alanya Belediye Meclis Üyesi de olan Antalya Süper Amatör Küme ekibi Mahmutlarspor Başkanı İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açılan antrenörlük kursunu başarıyla tamamlayarak TFF Futbol Antrenör Lisansı aldı.

bağışlar başarısı.2 belge e5956

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bağışlar, öğrenmenin yaşının olmadığını söyledi. Bağışlar, "Yaşamı anlamlı kılmak, bu yolculukta yaşama, kendinize ve çevrenize bir şeyler katabildiğiniz sürece mümkündür. Tabii ki inişli çıkışlı serüvenleriniz de olacaktır. Mühim olan yılmadan, yorulmadan tekrar denemek ve kendinize olan inancı kaybetmeden bu yolculuğa devam etmektir. Türkiye'de başka örnekleri de var mıdır biliyorum ama Mahmutlarspor'da futbolculuk ve kulüp başkanlığından sonra antrenörlük lisansımızı almak da nasip oldu. Bu süreçte bizleri destekleyen, eşime, aileme ve herkese, özellikle de Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Alanya Şuba Başkanımız Yaşar İncebıçak hocamıza teşekkür ediyoruz. Yolculuğumuz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

bağışlar başarısı.jpeg manşet 3f3ce

Mahmutlarspor'da futbolcu ve kulüp başkanlığı ile birlikte antrenör olma hakkını da elde eden Bağışlar, takipçilerinden ve sevenlerinden yüzlerce tebrik mesajı aldı.

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler