head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Alanya’da faaliyete giren, Türkiye’nin en büyük atış poligonları arasında yer alan Armor Club Poligon Alanya’daki silah ve atış tutkunlarından yoğun ilgi görüyor...

Alanya ve Antalya’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren Armor Group, bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü atış poligonunu geçtiğimiz şubat ayında Alanya’ya kazandırdı.

Tosmur Mahallesi, Okul Caddesi üzerinde bin metrekare alana kurulan Armor Club Poligon’un sahibi genç iş insanı Aykut Akın, Alanya halkının ilgisinden büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Tesise özellikle silah tutkunu hanımefendilerin ilgisinin yüksek olduğu kaydedildi.

armor poligon 1 d987b

Uzun süredir hazırlığını yaptıkları poligonu Alanya’ya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Aykut Akın, 18 yaşını doldurmuş, psikolojik tutarsızlık göstermeyen, alkollü olmayan ve velisi tarafından mesuliyet belgesi imzalanan 15 yaşını doldurmuş herkesin atış yapabileceği belirtti. Armor Grup Poligon’un envanterinde birçok çeşitli marka, model ve çapta silah bulunduğunu söyleyen Aykut Akın, “Atış tutkunu misafirlerimiz dilerlerse poligona ait silahlardan faydalanacak, dilerlerse de ruhsatlı tabancaları ile atış yapabilecekler. Bulundurma ruhsatlı tabancalar için süreli nakil belgesi şartı aranacak. Atış alanı içerisindeki kadromuzda, her biri yıllarca kolluk kuvvetleri içerisinde kritik birimlerde görevlendirilmiş, silah konusunda yeterliliği yüksek uzman bir ekipten oluşuyor. İstenildiğinde bu uzman kadrodan özel olarak eğitim alınabilecek. Armor Club Poligon Alanya’ya gelenler ailesi ile birlikte zaman geçirebilecek. Misafirler kendisi atış yaparken, diğer aile üyeleri ise kafeterya ve bilardo gibi sosyal alanlarımızdan faydalanabilecekler, çeşitli hediyelik ürünlerimizden de sevdikleri için alışveriş yapabilecekler” dedi.

armor poligon 2 b8d5d

 

Gazeteler