head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Efsane Başkan Ali Akkaya, 12 yıl yönettiği odayı borç içinde ve çatısı akan,duvarları yıkılmış ; her bir yanı dökük bir Şoförler odası olarak devr aldı...

AKKAYA VE MAZBATA 3 fb2d3

EFSANE BAŞKAN MAZBATASINI ALDI VE  ODANIN İÇLER ACISI DURUMUNU ANLATTI...

Alanya Şoförler Odası'nın efsane  Başkanı Ali Akkaya odayı eski başkan Recep Çalış’tan borçla devraldığını söyledi.

AKKAYA VE MAZBATA 2 3ec33

Alanya İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını almasının ardından açıklama yapan  Esnafın sevilen Efsane Başkanı Ali Akkaya, “Odamızın 19 Mart 2022 tarihinde yapılan genel kurul sonucunda yapılan devir teslim tutanağında odamızın kasa+banka+plaka sacı+fatura+fiş+irsaliye+araç tescil dosyası olmak üzere toplam 109 bin 851,96 TL aktifi bulunuyor. Bu aktiflerin içinde ÖTV’den alınan Fiat Fiorino marka aracın bedeli de dahil. 2022 ve 2023 yıllarına kesilen çekler, genel kurulda afiş, su vb. olmak üzere toplam 172 bin 916,94 TL pasifi (borcu) bulunuyor. Sonuç olarak odamız (eksi) 63 bin 064,98 TL borçla devir alındı. Kamuoyunun ve esnaflarımızın bilgisine arz olunur” dedi.

AKKAYA VE MAZBATA 4 BAŞKAN 4d990

BAŞKANLIK ODASININ DUVARLARI İÇLER ACISI VE YIKIK...

Alanya Güneşi Gazetesi olarak kendisi ziyaret edip, hayırlı olsun dememizden sonra,Başkanlık makamında ki su almış ve kısmen yıkılmış duvarları sorduk.

AKKAYA VE MAZBATA 4 BAŞKAN 4d990

Efsane Başkan Ali Akkaya; " Bildiğiniz gibi esnaflarımızın destek ve sevgisi ile tekrar göreve geldim ve gelir gelmez de ilk iş olarak makam odamızın kapısını söktüm. Basına ve kamuoyuna açıklamak istemedim ama sizler bu içler acısı durumu gördüğünüz için söylüyorum; maalesef odamızın durumu içler acısı.Kasasında parası olan bir odayı bırakıp gittim ve döndüğümüzde gördüm ki, odamızın hayli borcu var. Beni üzen ise,Esnafımızın ikinci yuvası olan Alanya Şoförler Odamızın durumu içler acısı. Her yer bakımsız ve boyasız,Üst katta bazı çatı bölmeleri ve penceler ve duvarlardan su sızıntısı beni ve yönetimdeki arkadaşlarımı çok üzdü. Odamıza gelen üyelerimiz bu durumu görüyor ve takdiri değerli üyelerimiz ile kamuoyuna bırakıyorum"diyerek üzüntüsünü ve şaşkınlığını dile getirdi.

AKKAYA VE MAZBATA 5DUVARLAR e4877

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler