head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi, Yaylalı İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’in karşıladığı minikler, belediyedeki birimleri ziyaret ederek ilgili müdür ve görevlilerden bilgi aldı...

öğrenciler 2 a5b47
Yaylalı İlkokulu’nun 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri, Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Yerel Yönetimler ders konusunu uygulamalı olarak görmek isteyen öğrencileri, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp karşıladı.

öğrenciler 3 05634

İlk olarak Encümen Odası’nda öğrencileri bilgilendiren Başkan Yardımcısı Yenialp, ardından öğrencilere müdürlükleri gezdirdi.

öğrenciler 4 1b007

ÖĞRENCİLER KOMİSYON TOPLANTISINA KATILDI...

Alanya Belediyesi müdürlüklerini ziyaret eden öğrenciler, kamera odasının ardından İmar Komisyonu’nun toplantısını gerçekleştirdiği Meclis Salonu’na geçti.

öğrenciler 5 6cb9e

Burada Meclis üyeleri Melike Nazifoğlu, Mehmet Ali Kiriş, Hasan Can Kamburoğlu ve Nazmi Zavlak ile sohbet eden minikler, merak ettikleri konuları sorarak bilgi aldı. Öğrenciler, sohbetin ardından komisyon üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

öğrenciler 7 3de04

Yaylalı İlkokulu’nun sınıf öğretmenleri Ayşe Aydın ve Fethi Belek, ziyaretin ardından gösterilen ilgi için bütün birimler adına Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp’e teşekkürlerini iletti.

öğrenciler 6 b047e

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler