head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya Belediyesi Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocuklarla eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi...

otizm 2 8b923
Vatandaşların her zaman yanında olan Alanya Belediyesi, otizm farkındalık gününde otizmli çocukları unutmadı. Çocuklar ve aileleri müdavimi oldukları Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde eğlenceli bir gün geçirdi. Merkezde düzenlenen etkinliğe Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, uzman ekipler, 40 otizmli çocuk ve ailesi katıldı.

otizm 3 58a3b

ÖNCE EBRU YAPTILAR SONRA DUVAR BOYADILAR...

Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar, Ebru Sanatı çalışması yaptı. Çocukların çalışmasına Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan da katıldı. Aileleri merkezin bahçesinde dinlenirken çocuklar ise uzman personeller eşliğinde doyasıya eğlendi. Parkta oynayan çocuklar, Ebru Sanatı çalışmasının ardından duvara boya yaptılar.

otizm 4 734e2

YÜKSEL: “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN VATANDAŞIMIZA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”...

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel yaptığı açıklamada; “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle bugün çocuklarımız ve aileleri için güzel bir etkinlik düzenledik. Alanya Belediyesi olarak kentimizdeki bütün engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Alanya’mız sadece Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek bir şehir. Biz de bu amaçla toplumun her kesimine faydalı olmak için çalışıyoruz. Bugün de güzel bir farkındalık etkinliği düzenledik. Her zaman toplumumuzun her kesiminden vatandaşımızın yanındayız.” dedi. 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler