head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ SORUYOR?

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM BENİM FOTO İLE DİKDÖRTGEN 702bb

--Turizmin başkenti Antalya'nın Alanya ilçesinde ki iskele de neler oluyor?
--Alanya'ya 1 yılda gelen yaklaşık 7 milyon turistin hemen hemen hepsinin en az bir kerede olsa uğradığı, şehrin gözbebeği iskele neden yıkılmış ve âtıl bırakılıyor?
--Alanya iskelesini zenginlerin marinasına dönüştürmek isteyen paragözler; Burayı halkın kullanımından mahrum bırakmak için mi buraları viran haneye çevirdi?
--Alanya iskelesinde ki esnafları bıktırmak ve yerlerinden etmek için yapılan bir caydırma ve bıktırma uygulaması mı?

şehrin gözbebeği iskele 1 5b283

 

İTİRAZ EDİYORUZ!
Alanya iskelesinin bir kısmına artık gidip gelemeyen Alanya halkı yıllar önce isyan etmiş ,ALİDAŞ isimli gemicilik firmasının engellemeleri sonucu Alanya da yıllarca gündem olmuş ve halk İskelemizi kullanmak istiyoruz diye ayaklanmıştı.

 

şehrin gözbebeği iskele 2 b4e94

Alanya halkı ve turizmciler, Alanya'mıza gelip şehrimizin güzelliklerini yaşayan ve dünyaya taşıyan turistler adına buna müsaade etmeyeceğiz ve Alanya iskelesini bir grup paragöze mülk yaptırmayacağız.

 

şehrin gözbebeği iskele 4 ce2d2

ALANYA İSKELESİ KADERİNE TERK EDİLDİ...

Alanya’nın vitrini konumundaki İskele Rıhtımın içler acısı halini görenler gözlerine inanamıyor.

şehrin gözbebeği iskele 5 fcb26

Alanya halkının gözbebeği, yerli ve yabancı milyonlarca insanın uğrak yeri olan İskele Rıhtımın bazı bölümlerinin çökmelerden dolayı yıkılması an meselesi.
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, Alanya Balıkçılar Kooperatifi tarafından 10 yıllığına kiralanan ve işletilen limanda yıkılan yerlerin önümüzdeki süreçte yeniden tamiri yapılacak mı?

şehrin gözbebeği iskele manşet 0f7cb

Başlayacak yeni turizm sezonuna bu tamiratın yetiştirilip yetiştirilemeyeceği ise Alanya ve ülke gündeminde tartışılmaya başladı.

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler