head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Ramazan ayı boyunca gıda yardımlarına devam edeceklerini belirten MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan, "İhtiyaç sahibi ve pandemi nedeni ile olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi...


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan yardım paketleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.


MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara, merkez ve kırsal mahallelerimizde, mahalle başkanlıklarımızca tespini yaparak, yardımlarımızı ulaştırıyoruz.

mustafa türkdoğan 18 mart 2022 6fe3c

Başkan Türkdoğan; “MHP Alanya İlçe Başkanlığı olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da Ramazan gıda paketlerimizin dağıtıma başladık. Yönetim kurulumuz ve mahalle başkalıklarımızca tespitini yaptığımız vatandaşlarımızın kapılarına kadar ulaştırma devam edeceğiz. İhtiyaç sahipleri için hazırlattığımız Ramazan gıda kolilerimize destek veren hayırseverlere ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

mhp koli 2 57588

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler