head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Ak Parti İlçe Başkanlığının Olive Garden 'da verdiği İftar yemeğine mahşeri bir kalabalık katıldı...

AK PARTİ İFTARINDAmahşeri kalabalık 3.ALT İKİ 41198

3500 Kişilik açık alan ve 500 kişilik kapalı alana sahip Olive Garden da yer kalmadığı gibi, kullanım dışında kalan yeşil alanlar bile doldu taştı.
Yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı iftar yemeğine Katılanların yarısı kadar insanın da geri döndüğü İftar yemeğindeki kalabalık katılım uzun yıllardır görülmemişti.

AK PARTİ İFTARINDAmahşeri kalabalık 1 ae744

AK PARTİ ALANYA İFTARINA YOĞUN KATILIM...

AK Parti Alanya ‘Vefa İftarı’nda bir araya geldi. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel ‘Vefa İftarı’ partinin kuruluşundan bu yana görev alanların yanı sıra vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterildi.

Toplu iftar sofrasında bir araya gelen partililer, aileler ve vatandaşlar ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlarını açtı.

Vefa İftarı’na AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri, Oda Başkanları, Hemşehri Dernekleri ve STK temsilcileri ve muhtarlar da katıldı.

AK PARTİ İFTARINDAmahşeri kalabalık 2 b0794

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ‘Vefa İftarı’na teşrif eden tüm misafirleri tek tek kapıda karşıladı. Vefa İftarı programında açılış konuşmasını yapan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun ardında AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş partililere ve vatandaşlara seslendi.

AK PARTİ İFTARINDAmahşeri kalabalık 4 8718b

Konuşmasında 11 ayın sultanı Ramazan-ı şerif’in bereketini hep birlikte paylaşmış olmanın önemine değinen ve birlik ve beraberlik mesajı veren Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; “Sayın İl Başkanım, Sayın Milletvekillerim, Hemşehri Derneklerimiz, STK temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, partimizin kurulduğu ilk günden bu zamana kadar bizleri bir gün olsun yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımız ve değerli aileleri, kıymetli vatandaşlarımız, hepiniz geleneksel hale getirdiğimiz VEFA İFTARI programımıza hoş geldiniz şerefler verdiniz. İftar soframızı değerli kılan kıymetli misafirlerimiz; Bugün burada soframıza eşlik eden partimizin kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızın farklı kademelerinde görev yapmış kıymetli dava arkadaşlarımız var. Bu akşam burada bir arada olmamızın asıl nedeni şehrimize ve partimize, geçmişten günümüze kadar gelen vefa örneğini dün olduğu gibi bugünde bir kez daha göstermektir. Temeli sevgi ve güvene dayanan derin dostluklarımızı tazelemek hoş sohbet dolu bir akşam yaşamaktır. Gece gündüz görevlerini icra ederek teşkilatımızın bu günlere gelmesinde, hizmetlerimizin halkımızla buluşması noktasında vesile olan tüm kademelerimize ve emektarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizler ile beraber bu büyük ailemizin bir mensubu olmaktan dolayı çok mutluyum. Onur ve gurur duyuyorum. Birlikte çalıştığımız ve bir arada olduğumuz her yeni gün güzel başlangıçlar demektir. Bu güzel akşamda teşkilatın içerisinde görev almamış lakin Alanya’mıza yapılan, ülkemize yapılan hizmetleri destekleyen ve onaylayan bunu da tüm samimiyetleri ile ispatlayıp bu akşam soframıza eşlik ederek bizleri onurlandıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu akşam sizler, bizler için vefanın en güzel örneklerini verdiniz. Sizlerle Her şey Alanya için diyerek çalıştığımız ve çalışmaya devam edeceğimiz yürüyüşümüz daha da hızlanarak devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizin katlanarak büyümesi ülkemizi ve şehrimizi daha da güçlü kılacaktır. Bugün yoğun programları dolayısıyla aramızda olamasa da varlığından güç aldığımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’nun hepinize selam ve sevgileri var. Sayesinde, nereye gitsek Alanya’lı olmanın, Alanya da yaşamanın ayrıcalığını hissettiğimiz, ne zaman ihtiyaç duysak dünyanın dört bir yanından yardımımıza koşan Sayın Bakanımıza, Ramazanın bereketini paylaştığımız bu anlamlı iftar programında sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim her daim yar ve yardımcısı olsun. Bu güzel akşamda katılımları ile bizleri onurlandıran, İl Başkanımıza , Milletvekillerimize ve siz değerli misafirlerimize bir kez daha şükranlarımı sunar güzel bir akşam geçirmenizi dilerim.” ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ İFTARINDAmahşeri kalabalık 5 9e2b6

 

 

Alanya Güneşi Haber merkezi

Gazeteler