head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da 5.5 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan ALTSO Turizm MYO’da gerçekleştirilen ‘Turizm Haftası’ söyleşisine katıldı...

ŞAHİN MYO DA ALT İKİ b191e

ALTSO Turizm MYO, Turizm Haftası’na özel bir söyleşiye imza attı.

ŞAHİN MYO DA 1 8ef33

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, söyleşinin ardından yaptığı paylaşımda, “2016 Yılında 5,5 ay gibi rekor sürede tamamlayarak Alanya’mızın yükseköğretimine kazandırdığımız ALTSO Turizm MYO da, Turizm Haftasının ilk günü nedeniyle düzenlenen “ Turizm Yönetimi” konulu söyleşiye katıldık” dedi.

ŞAHİN MYO DA 2 b3ee4

‘BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR’..


Söyleşide ele alınan konular ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin şunları söyledi:
“Aynı zamanda odamız yönetim kurulunda beraber çalıştığımız ALSİAD Başkanımız Ali Kamburoğlu ve KONTİD Başkanımız Ali Orkan ile birlikte öğrenci kardeşlerimizin sorularına cevap verdik.Yüksek öğrenimin daha da gelişmesi ve öğrencilerimizin başarısı için neler yapabileceğimizi konuştuk. Başta yurt sorunu olmak üzere birçok konuda sorunların çözümünde planladığımız projelerimizi genç arkadaşlarımıza aktardık. Onların dile getirdikleri parlak fikirleri de not ettik ve yapacağımız çalışmalarda bu güzel fikirlerden yaralanmaya devam edeceğiz. Turizmin yanı sıra tarım ve diğer konularda da genç kardeşlerimizi bilgilendirdik. Mezuniyet sonrası planlarını dinledik ve Alanya’daki iş olanaklarını arttırmak konusundaki planlarımızı aktardık. Özetle gençlerle birlikte olmaktan ve onları dinlemekten her zamanki gibi büyük keyif aldım. Bugün de çok keyifli ve samimi biçimde onların tertemiz düşüncelerini alma şansı bulduk. Bu vesile ile bizleri geleceğimizin teminatı pırıl pırıl kardeşlerimiz ile buluşturan ALTSO Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Özgür Gölge’ye ve okul yöneticileri ile bizleri bağrına basarak motive eden öğrenci kardeşlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Birlikte yapacağımız çok şey var.”

ŞAHİN MYO DA 4 85561

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler