head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk bilinciyle hazırlattığı kedi evlerini minik öğrencilere ve hayvanseverlere dağıttı. Başkan Yücel, “Can dostlarımızın her daim yanındayız” dedi...

kedi evleri 2 a1902


Sosyal faaliyetlerini her alanda sürdüren Alanya Belediyesi, sokak hayvanları için de özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce hayvanların refahını yükseltmek amacıyla hazırlanan 100 kedi evi, Cikcilli Hizmet Binası’nda gerçekleşen etkinlikle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hayvanseverlere ve minik öğrencilere dağıtıldı.

kedi evleri 5 c0d4d

 

Etkinliğe MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Meclis üyeleri ve Cikcilli Muhtarı Selim Şanlı da katıldı.

kedi evleri 3 a5909

BAŞKAN YÜCEL: “BU CANLAR BİZE EMANET”...

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ve “Can dostlarımızın daha huzurlu mutlu ve güvenli ortamlarda yaşayabilmeleri için kedi evlerini hazırladık” diyen Başkan Yücel, “Kendimizin belirli lokasyonlarında bu kedi evlerini oluşturduk ve zaman içerisinde bunları artırmıştık. Ama bu sayının daha da artması için bu projeyi hazırladık. Hem okullarımıza hem de hayvanseverlerimize bu evleri ulaştıracağız. Pandemi sürecinde her mahallede oluşturduğumuz besleme noktalarında bakım ve kontrol çalışmaları kesintisiz devam etmektedir. Can dostlarımızın refahı için ne yapsak azdır çünkü onlar bize emanet” diye konuştu.

kedi evleri 4 2d228

“DEMİRTAŞ HAYVAN BARINAĞI’NA SERBEST DOLAŞIM ALANI YAPILIYOR”...

Demirtaş Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nin genişletilmesi ve serbest dolaşım alanı yapımı için bakanlıktan onay geldiğini söyleyen Başkan Yücel, “Barınağımızda 21 bin metrekareye yakın bir alana serbest dolaşım alanı yapıyoruz, çalışmalar da başladı. Sokaklarımızda iç içe birlikte yaşadığımız can dostlarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Can dostlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye ve onlar için projeler geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Yücel kedi evlerini öğrencilere ve hayvanseverlere dağıttı. Minik öğrenciler, Başkan Yücel’e hayvanlara olan ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. 

kedi evleri 6 73eb7

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler