head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

 

2015 yılından bu yana 5 tane Erasmus+ projesi yaparak bu alanda önemli ve geçilmesi çok zor bir rekora sahip olan Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu şimdi de okul matematik öğretmeni Ahmet Tatar ve 5 öğrencisini Yunanistan'ın Rodopi kentine gönderdi... 

Alanya Okurcalar mahallesi , Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu daha önce İspanya, Polonya, İtalya, Portekiz ülkelerine de öğrencilerini ve öğretmenlerini göndermişti.

Alanyalı öğrenciler Yunanistanda 2 5bd8f

Son 5 sene içinde ise Slovenya, İspanya, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Portekiz ve İtalya'dan öğretmen ve öğrenciler Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu’nda eğitim görmek için geldiler.


Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2021 akreditasyonu ile Yunanistan'a giden öğrenciler Selanik kentine de geçerek ülkemizin kurucusu büyük önder gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de doğduğu evi ziyaret etme şansı buldu.Outdoor Learning and Digitalization isimli Erasmus projesini yazan Okul Proje koordinatörü Serkan Ersoy, 6-12 Haziran 2022 tarihleri arasında ise yeniden 6 öğrenci ve 3 öğretmenleri ile Hırvatistan'ın Split kentine "Stres Yönetimi" eğitimi için gideceklerini söyledi. Okul Müdürü Kadir Uzun ise, Erasmus+ projelerinin kurumlarında kültür haline geldiğini ve devam edeceğini söyleyerek destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'a teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da Alanya'nın en batısındaki mahallede olan Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nun başarılarıyla gurur duyduklarını ve her zaman Erasmus+ projelerinin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Alanyalı öğrenciler Yunanistanda 3 4a2be

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler