head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında, kentin daha estetik görünmesi için yeşil alan, refüj, kavşak, park ve çocuk parklarında yaz ayları için mevsimlik bitkilerin dikimlerine başladı.

alanya rengarenk 1 0a8e0

Kentin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında yazlık mevsimlik ve çok yıllık bitkiler kullanılıyor.

alanya rengarenk 2 f6768

ALANYA BELEDİYESİ, MEVSİMLİK 600 BİN ÇİÇEĞİ KENTİN FARKLI NOKTALARIYLA BULUŞTURUYOR...

Bahar aylarının gelmesiyle, rengarenk çiçekler ve dekoratif tasarım ürünlerinin yeşil alanlarda oluşturduğu renk cümbüşü ile Alanya’da bahar coşkusu en dinamik haliyle hissediliyor.

alanya rengarenk 5 b730c

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklarda ve refüjlerde mevsimlik çiçekler ile yaptığı tasarımlar tüm vatandaşların ve turistlerin beğenisini topluyor.

alanya rengarenk 3 37012

Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “Her mevsim yapmakta olduğumuz mevsimlik dikim çalışmalarımıza, bahar aylarında en renkli haliyle şehrimizin tüm bölgelerinde devam etmekteyiz. Bu yıl 630 bin adet mevsimlik çiçek dikimi yaparak yeşil alanlar, parklar ve refüjlerde bahar coşkusuna yakışır renkli görüntüler oluşturmayı başaran ekiplerimiz ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.

alanya rengarenk 4 60c09

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler