head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

 

Alanya'nın turistik Mahallesi ve geçmiş dönemde de Belde belediyesi olan Tosmur Mahallesine açılan ANGEL güzellik merkezi bir açığı kapattı...

ANGEL KUAFÖR ALT İKİ 149e5

Alanya Tosmur Mahallesi Dim çayı Caddesinde açılışı bugün gerçekleştirilen Angel güzellik merkezi yerli ve yerleşik yabancı misafirlerin ve çevrede ikamet eden çok sayıda komşu ile davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

ANGEL KUAFÖR 5 MELEK HANIM 8fd29

İşyeri sahibi Melek Özdede; " Alanya'mızın Tosmur mahallesinde ve iş yerimizi açtığımız bu Dim çayı caddesi ve çevresinde beş yüz hane sadece yerleşik yabancı bulunmakta. Mahallemizin genç hanımları da güzellik merkezine gitmek için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyorlardı.

ANGEL KUAFÖR 8 dcb6c

Gelen yoğun talep üzerine bu adreste bugün güzel ve yoğun bir katılım ile iş yerimizi açtık." diyerek mutluluğunu dile getirdi.

ANGEL KUAFÖR 7 c44e0

ANGEL GÜZELLİK MERKEZİ TOSMUR'UN BİR EKSİĞİNİ GİDERDİ...

--Saç bakımı,
--Bay-bayan kişisel bakım,
--Manikür-Pedikür,
--Masaj,
--Yüz güzelliği...

ANGEL KUAFÖR 6 MELEK HANIM 2 63c8d

İş yerlerinde hanımların aradığı her hizmeti bulacaklarını da dile getiren Angel Güzellik merkezi sahibi Melek Özdede; " Erkekler için de hizmet veriyoruz ama ağırlıklı olarak hanım müşterilerimizi iş yerimizde konuk edecek, makyaj ve güzellik ihtiyaçlarını sağlarken ferah bir ortamda rahat hissetmelerini sağlayacağız. Alanya merkez ve çevre mahallelerden de hanımların bize geleceğini iddia ediyoruz " diyerek herkesi en az bir kere iş yerlerine davet etti.

 ANGEL KUAFÖR 5 53e78

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler