head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

9 gün süren 4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun katılımı ile sona erdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, muhteşem bir festivali geride bıraktıklarını belirterek katılım gösteren herkese teşekkür etti...

çoçuk festivali bititi 2 6df0f

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nin 4.’sü 7-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye’nin en önemli yazarlarını, eğitimcilerini ve konuşmacılarını konuk eden festival kapsamında playland oyun alanı, tiyatro, masal ve drama gösterileri, sihirbaz gösterisi gibi pek çok aktivite düzenlendi.

 

çoçuk festivali bititi 3 40ce2 Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği festivalde eğlenceli aktivitelerin tadını çıkaran çocuklar, aileleri ile birlikte sevdikleri yazarları da görme ve konuşma imkanı yakaladılar. Aileler için düzenlenen seminer ve etkinliklerde ise, çocuk yetiştirirken neler yapılması gerektiği ebeveynlere aktarıldı. Festivalin son gününde çocukların sevgilisi Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu sahne aldı.

çoçuk festivali bititi 4 ad6c0

 

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEŞEKKÜR...

Muhteşem bir festivali geride bıraktıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “4.’sünü düzenlediğimiz Uluslararası Çocuk Festivalimiz sona erdi. Çocuklarımıza kitap sevgisini aşıladığımız hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir festival düzenledik. Vatandaşlarımızın festivalimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka en üst seviyedeydi. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl çocuklarımızla ve ailelerimizle yeni bir festivalde buluşmayı diliyorum.” 

çoçuk festivali bititi 5 bbdc1

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler