head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

İstanbul'da Galata Kulesi önünde bir kişi kendini yaktı. Alevlere teslim olan kişi çevredeki esnafın müdahalesi ile söndürüldü...

kendini ateşe vardi 2 168de

Beyoğlu ilçesinde Galata Kulesi önünde akşam saatlerinde eline plastik bir bidon alan Abdullah Cihat Turan P. (28), henüz bilinmeyen bir nedenle kıyafetine önce tiner döktü, ardından da kendini ateşe verdi. Bir anda yanmaya başlayan genç adeta alev topuna döndü.

kendini ateşe vardi 3 e045f

OLAY ANBEAN KAYDEDİLDİ...

Görenlerin şoke olduğu olayda yanan gence çevredeki esnaf yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Müdahalenin ardından ağır yaralı genç yere yığıldı. Dehşet anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

kendini ateşe vardi 4 35885

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI...

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

kendini ateşe vardi 5 c98bc

CEBİNDE KONYA'DAN GELİŞ OTOBÜS BİLETİ BULUNDU...

Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

kendini ateşe vardi 6 3e1a4

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya'dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etti. Ayrıca gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler