head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

İzmir’de bir polis memuru eşinin evde olmadığı sırada 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Yaşanan kan donduran olayın ardından İzmir Valiliği, çok yönlü soruşturma başlatıldığı açıklandı... 

İzmir’in Gaziemir ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, polis memuru M.A, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşinin evde olmadığı sırada 8 ve 12 yaşlarındaki çocuklarını tabancayla öldürdü.

SİLAH SESİ İLE DEHŞETE DÜŞTÜLER...

polis cinneti 2 57ae6
Çocuklarını öldüren M.A, daha sonra aynı silahla intihar etti. Silah sesleriyle dehşete düşen vatandaşlar hemen durumu ekiplere haber verdi.
İhbar sonrası bölgeye yönlendirilen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ve çocuklarının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından baba ve çocuklarının cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ...


Yaşanan kan donduran olayın hemen ardından  İzmir Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru M.A. 17.06.2022 tarihinde Gaziemir ilçesindeki evinde cinnet geçirerek çocukları S.A ve D.S.A'yı beylik silahıyla ateş ederek öldürmüş ve aynı silahla intihar ederek yaşamına son vermiştir” ifadelerine yer verilirken olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler