head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Uzun yıllar Alanya'da gazetecilik yapan Güncel Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali Parmaksız, daha önce haberini yaptığı kişiler tarafından saldırıya uğradı...

Saldırıyı gerçekleştiren Aytaç A. ve Ahmet Ö. polis tarafından her yerde aranıyor.

Gazeteci arkadaşıyla bir mekanda otururken tuvalete gittiği sırada arkasından saldırıya uğrayan gazeteci Parmaksız çeşitli yerlerinden darp edildi. Olaydan sonra kaçan 2 saldırganın polis tarafından arandığı öğrenildi.

parmaksıza saldırı 2 dfcad
Gazeteci Mehmet Ali Parmaksız, darp edildiğine ilişkin aldığı raporun ardından sanıklardan şikayetçi oldu. Parmaksız, "35 yıllık gazetecilik yaşamımda çok saldırılara uğradım. Lakin böylesi haince ve kahpece bir saldırıya ilk kez şahit oluyorum. Tuvalete gittiğim sırada  arkamdan gelip haince saldırıya geçtiler. Üç-beş çapulcuya bugüne kadar pirim vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Bizim gözümüzü kimse korkutamaz diye konuştu.

Olayla ilgili Parmaksız'n da Kurucular Kurulu'nda yer aldığı Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti bir kınama bildirisi yayınladı.


ALGC'nin yayınladığı kınama bildirisinde şu ifadeler yer aldı:

Alanya'da ALGC'den gazeteciye çirkin saldırıya kınama: Saldırı hepimize!

"Değerli meslektaşımız ve Kurucular Kurulu Üyemiz Mehmet Ali Parmaksız'a iki kişi tarafından yapılan çirkin saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendik. Medya, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bu tip saldırıların gazeteci arkadaşlarımızı asla yıldıramayacağı, korkutamayacağı ve susturamayacağı unutulmamalıdır. Hepimize yapılmış olarak kabul ettiğimiz bu çirkin saldırıyı kınarken, Alanya'da huzurun teminatı olan Emniyet Müdürlüğümüzün, kaçan saldırganları bir an önce yakalayıp, adalete teslim edeceklerine olan inancımız tamdır."

 

ALANYA GÜNEŞİ BU SALDIRIYI NEFRETLE KINIYOR...

Alanya Güneşi Gazetesi ve www.alanyagunesi.com haber portalı ile Alanya Güneşi TV imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni İbrahim AKDAĞ; " Alanya Güneşi ailemiz adına ; gazeteci arkadaşımıza ve dolayısı ile tüm basına yapılmış saydığımız bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.Değerli emniyet güçlerimiz bu şahısları en kısa sürede adalete teslim edecektir ve yüce yargı bu hain saldırganlara gerekli cezayı verecektir. Huzurumuzun teminatı polis ve jandarmamız ile yaşamımızın güvencesi olan adalete inancımız ve güvenimiz tamdır" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

Gazeteler