head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Oba Mahallesi'nde şüphelendikleri otomobilden uyuşturucu ile birlikte 3 kişiyi yakaladılar, 1'i tutuklandı...

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ,Alanya'da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalara; Emniyet ve Jandarma güçlerince devam ediliyor.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Oba Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde bulunan R.H., İ.K. ve C.K. isimli şahısların üst aramalarında iki parça halinde 4,95 gram ve 0,95 gram olmak üzere toplamda 5,90 gram Metamfetamin ele geçirdi.

Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldüler.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüphelilerden R.H. ve İ.K., 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılırken, Şüpheli C.A., emniyette ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Gazeteler