head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Alanya'da 15 yıllık evli ve boşanma aşamasında olan eşini 14 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan koca adliyeye sevk edildi...

Üzerinde kanlı gömlek ile jandarma eşliğinde adliyeye getiren Yılmaz, gazetecilerin ‘eşinizi neden öldürdün’ sorusuna cevap vermedi.Cani tutuklanarak cezaevini boyladı...

 

Dün saat 11.30 sıralarında Kestel Mahallesi, Kızılkuyu Mevkiindeki bir müstakil evde meydana gelen olayda hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 43 yaşındaki Hilmi Yılmaz, yaşanan olayların ardından baba evine dönen boşanma aşamasında olduğu 32 yaşındaki Gülseren Yılmaz’ın baba evine geldi. Evde yalnız olan eşi Gülseren Yılmaz'ın kapıyı açmaması üzerine kapıda bulunan camı kırarak içeri giren Hilmi Yılmaz, tartıştığı eşi Gülseren Yılmaz’ı evin bahçesine çıkardı. Burada Gülseren Yılmaz’ı vücudunun 14 farklı yerinden bıçaklayan cani koca olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kanlar içinde yere yığılan Gülseren Yılmaz’ın çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Gülseren Yılmaz’ı ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Ağır yaralı Gülseren Yılmaz yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet şüphelisi koca Hilmi Yılmaz bir süre sonra jandarma karakoluna giderek teslim oldu. Hilmi Yılmaz’ın teslim olmadan önce kayınpederini arayarak kızını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Talihsiz kadın Gülseren Yılmaz’ın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


GÖMLEĞİNDE KAN LEKELERİ
Teslim olan Hilmi Yılmaz’ın jandarma karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Jandarma eşliğinde adliyeye getirilen Yılmaz’a gazeteciler cinayeti neden işlediğini sordu fakat Yılmaz gazetecilerin sorularına cevap vermedi. Adliyeye sevk edilen Hilmi Yılmaz’ın gömleğindeki kan lekeleri ise dikkat çekti.


BUGÜN DEFNEDİLDİ
Yaklaşık 15 yıldır katili eşi Hilmi Yılmaz ile evli olan Gülseren Yılmaz’ın, bu evliliğinden 12 yaşında kızı ve 6 yaşındaki oğlu bulunuyordu. Eşi tarafından canice öldürülen talihsiz kadının bugün Cuma namazının ardından Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Bugün hakim karşısına çıkarılan Hilmi Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gazeteler