head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya'da kadın arkadaşının evine giderek kapısını kırdıktan sonra kadını ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiyi darp eden Ş.M., mahkemece tutuklanırken ağır yaralan U.B.K., tedavi gördüğü hastaneden kaçtı...

Darp olayı 2 Kasım 2019  saat 04.41'de Tosmur Mahallesi Ömer Koparan Caddesinde meydana geldi. Sabaha karşı sevgilisinin olduğu eve  2 arkadaşıyla birlikte gelen  Ş.M.;kadın arkadaşı G.S.ve kavgayı ağırmaya çalışan U.B.K.'yi darp ederek yaraladı.

Kavgayı gören mahalle sakinleri durumu 155 Polis İmdatı arayarak yardım istedi.

Olay yerine giden polis ekipleri, kavgada eve giren şüphelilerden Ş.M., A.U., O.D.,isimli şahısları  yakalayarak gözaltına aldı. Kavgada ağır yaralanan U.B.K., ise çağırılan 112 Acil Servis ile Alanya Aladdın Keykubat Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Erkek arkadaşı tarafından darp edilen kadın G.S., verdiği ifadesinde, erkek arkadaşı Ş.M., ve yanında gelen arkadaşları ile evinin kapısını kırdığını kendisini darp ettiğini ve kavgayı ayırmaya gelen komşusu olan U.B.K.'yi darp ettikleri için erkek arkadaşı ve beraberindekilerden şikayetçi oldu.

Şüpheliler Ş.M., A.U. ve O.D. savcılık talimatıyla Cumhuriyet Polis Merkezi'nde gözaltına alındı. Üç kişi ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri nöbetçi mahkemece A.U., ve O.D. , adli kontrol şartıyla serbest kalırken Ş.M., ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayati tehlike kaydıyla gözlem odasında tedavi gören U.B.K.'nin ise hastaneden kaçtığı bildirildi.

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler