head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Antalya'da bir apartman dairesinde aynı aileden ikisi çocuk 4 kişinin cesedi bulundu...

Polis ekipleri, salonda baba Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ın el ele cansız bedenleri ile karşılaşırken, banyoda da anne Sultan Şimşek'in cesedi bulundu. Olayın Fatih'teki gibi siyanürlü intihar olduğu düşünülüyor. KBRN ve olay yeri inceleme ekipleri, ilk incelemede siyanür bulgusuna rastladı. Antalya Valiliği'nden "İlk incelemede, olayın intihar olabileceği değerlendirilmiş, ikametten menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu olduğunun anlaşılması üzerine ilgili birimlere haber verildi" açıklaması yapıldı...

İNTİHAR 2 iki cocugunu ve esini oldurup intihar eden 12600017 1888 m dd923
Antalya'da Konyaaltı Siteler Mahallesi'ndeki bir rezidansta yaşayan aileden haber alamayan yakınları, polisten yardım istedi.

Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, 2 ve 7 yaşındaki ikisi çocuk, 4 kişinin cesedini buldu.

BABA İLE ÇOCUKLARININ EL ELE CESETLERİ BULUNDU...

Ekipler, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar'ın el ele cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis ekipleri, banyoda da anne Sultan Şimşek'in cesedin ile karşılaştı.

İNTİHAR 3 b39bb02f51ae586a03283979eee1ea0c 1573279336 478fb

6 POLİS İLE SAĞLIK GÖREVLİSİ HASTANEYE KALDIRILDI...

İçerideki kokudan etkilenen 3 polis memuru ile 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine apartman boşaltıldı. Sokak trafiğe ve yaya geçidine kapatıldı.

 AFYONKARAHİSAR'DAN ÖZEL EKİP GELECEK...

İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri özel kıyafetler giyerek binada ve çevresinde inceleme başlattı. Dairede siyanür bulunup bulunmadığının tespiti için Afyonkarahisar'dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi.

İNTİHAR 4 ana manset 2 1573308659 be50b

İLK İNCELEMEDE SİYANÜR İZİ...

AFAD'a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede siyanür bulgusuna rastlandı. Şimşek ailesinin cenazeleri inceleme tamamlandıktan sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

BABA TARAFINDAN YAZILAN BİR MEKTUP BULUNDU...

Eve sabah saatlerinde bir kargo geldiği belitilirken, polis evde yaptığı incelemede Selim Şimşek'in bıraktığı bir mektup buldu. Baba Şimşek'in, mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, 9 aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Şimşek'in "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

İNTİHAR 5 ana manset 2 1573308619 25ef5

ANTALYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA...

Olayla ilgili ortaya atılan peş peşe iddiaların ardından Antalya Valiliği'nden de yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, 9 Kasım Cumartesi günü saat 02.55 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi'nde oturan yakınlarından haber alamayan bir kişinin, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, ilgili ekiplerin olay yerine giderek Cumhuriyet savcısından alınan talimatla çilingir vasıtasıyla dairenin kapısı açılarak içeri girildiği belirtildi.

MENŞEİ BELLİ OLMAYAN KİMYASAL MADDE...

İçeride yapılan incelemede, dairenin salon kısmında baba Selim Şimşek, kızı Ceren Şimşek, oğlu Ali Çınar Şimşek'in, banyo kısmında ise anne Sultan Şimşek'in cansız bedenlerinin bulunduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olay yerine intikal eden ekiplerimizce yapılan ilk incelemede, olayın intihar olabileceği değerlendirilmiş, ikametten menşei belli olmayan kimyasal madde kokusu olduğunun anlaşılması üzerine ilgili birimlere haber verildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, AFAD Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ikamete birlikte girilerek, ölen şahısların cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olay yeri muhafaza altına alınarak ikamet detaylı incelenmek üzere mühürlendi. Ayrıca olaya ilk müdahale eden 5 polis memuru ve çilingir, tedbir amaçlı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilmiştir. Uzman ekiplerce gerekli incelemeler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Gazeteler