head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol kenarında ağır yaralı olarak bulunan R.A.'yı (16) silahla vurduğu belirlenen H.İ.S. (20) jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. H.İ.S.'nin ilk ifadesinde anlık öfkeyle R.A.'yı vurduğunu ve kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği öğrenildi...


Antalya'nın Manavgat ilçesi, Sarılar Mahallesi'nde 14 Aralık gece yarısı silahla ateş edildiği ihbarı yapıldı. Hemen bölgeye giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kenarında silahla başından ve karnından vurulmuş halde bir kız buldu. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan yaralı kızın Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan R.A. olduğu tespit edildi.

Durumu ağır olan R.A., Manavgat'taki müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. R.A.'nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, saldırganı belirlemek için Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı geniş çaplı araştırma başlattı.

Görgü tanıkları ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin H.İ.S. olduğunu belirledi. Takibe alınan H.İ.S. dün akşam Manavgat'ın Eskihisar Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri süren H.İ.S.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi.

I6 LIK KIZI VURAN 1 bc00d38fd8a386625aac90e364d56ed1 f5b9e

ANLIK ÖFKEYLE VURMUŞ...

H.İ.S.'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. H.İ.S. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. H.İ.S. adliyeye getirilirken annesi "Kendini yaktın" diye bağırdı. Olay sırasında H.İ.S.'nin yanında otomobilde 1'i kadın 2 kişi daha olduğu, jandarma ekiplerince gözaltına alınan bu kişilerin işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. H.İ.S.'nin ilk ifadesinde anlık öfkeyle R.A.'yı vurduğunu ve kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği öğrenildi.

KIZIN BABASI: EN AĞIR CEZA VERİLSİN...

R.A.'nın babası Muharrem A. ise H.İ.S.'nin kızını öldürmeye teşebbüs ettiğini söyleyerek, "Kızım hayat doluydu, neşeliydi. Bu cani, kızımı öldürmeye teşebbüs etti. En ağır cezanın verilmesini istiyorum. Kızımın hayati tehlikesi devam ediyor. Antalya'da ameliyat olacak. Ben de Antalya'ya gidiyorum" dedi.

16 LIKKIZI VURAN 2 9ce6c46ef0b891c84cd3a7c535c78dc8 e06a1

H.İ.S. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi Mahkeme tarafından  tutuklandı.

Gazeteler