head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya’da emniyet ekipleri durumundan şüphelendikleri bir araçla kısa süreli kovalamaca yaşadı. Kovalamacanın ardından yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, kovalamaca esnasında araçtan atılan poşetlerde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi...

 ALANYA POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA SAVAŞ DEVAM EDİYOR...

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri; ilçede Cumhuriyet Mahallesi durumundan şüphelenilen 07 NA2859 plakalı araç durdurulmak istendi.

Araç dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı.

Ahmet Ayık Caddesi üzerinde kovalamaca sürerken o esnada araçtan üç ayrı siyah poşet içerisinde 52 gram, 52 gram ve 10 gram olmak üzere toplamda 114 gram esrar maddesi atıldı.

Daha sonra araç Cikcilli Mahallesi’nde durdurularak, aracın sürücü koltuğunda bulunan İ.İ. (39) ve yan koltukta bulunan L.Ç. (27) yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden L.Ç. “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmaktan” suçundan hakkında işlem yapılarak serbest bırakıldı. İ.İ. ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler