head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya'da meydana gelen trafik kazasında bir araç 250 metrelik uçurumdan yuvarlanırken, 1 kişi öldü bir kişi de  ağır yaralandı...

Alanya Deretürbelinas Mahallesi, Susuz Yayası yolunda sabaha karşı trafik kazası meydana geldi.

Kazada Dereköy Mahallesi’ne seyir halinde olan Abdurrahman Alaettinoğlu’nun (39) kullandığı 07 NA 2277 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle uçuruma yuvarlandı.

Kazayı fark eden vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletirken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, jandarma, itfaiye ve AKUT ekibi sevk edildi.

250 metre aşağı yuvarlanan aracın yanına inen ekipler, yaptıkları incelemede otomobildeki Bahri Şenli’nin (24) hayatını kaybettiğini ve sürücü Abdurrahman Aleattinoğlu’nun ağır yaralandığını belirledi.

Ekipler, Şenli’nin cansız bedenine aracın bulunduğu yerden biraz daha aşağıda, otomobil sürücü Aleattinoğlu’na ise yaralı olarak araca yakın mesafede ulaştı.

AKUT ve İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yaralı Aleattinoğlu bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Şenli’nin cenazesiyse savcılığın incelemelerinin ardından bulunduğu yerden çıkarılarak Alanya Belediye morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

25 YAŞINDA TOPRAĞA VERİLDİ...


Bahri Şenli, Enişdibi aile kabristanına Coronavirüs yasakları nedeniyle kimseye duyurulmadan ve az sayıda yakınının katılımıyla defnedildi.

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler