head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirilirdi... 

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Mehmet C. D.(20) isimli şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ederek takibe aldı.

Yapılan teknik ve fiziki takipte Hacet Mahallesi’ndeki bir park içerisinde Hüseyin Ç. (20) Mehmet C. D. İle buluşarak para karşılığı uyuşturucu aldığı belirledi. Hüseyin Ç. daha sonra Mehmet C. D.’den aldığı uyuşturucuları Vedat B.’ye vermesi üzerine polis harekete geçti. Takibe aldıkları 3 şüpheliyi gözaltına alan ekipler yaptıkları üst aramalarında toplam 3.56 gram esrar, 20.87 gram metamfetamin adlı uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

ADRESTE 2 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINA ALINDI...

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Mehmet C. D.’nin adresine de baskın düzenledi. Baskında adreste bulunan Süleyman O. (24) ve Remzi B.(25) gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 432,49 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan Vedat B., Süleyman O. ve Remzi B. hakkında ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kaldı.

Emniyetteki işlemleri süren Hüseyin Ç. ve Mehmet C. D.’nin Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler