head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Ankara'nın Keçiören ilçesinde aile için kavga facia ile son buldu...

Adem Öztürk, aile içinde çıkan tartışmanın ardından eşi Nefik Öztürk ile çocukları Selahattin ve Seher Öztürk'ü tabanca ile vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan şüpheli baba, polis tarafından kısa sürede yakalandı. 

Cinayet olayı dün gece saat 23.30 sıralarında  Ankara'nın Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi Bağlum Sokağında bulunan apartman dairesinde meydana geldi.

Aile içeresinde henüz sebebi bilinmeyen tartışmanın ardından baba Adem Öztürk, evde katliam yaptı.

Adem Öztürk'ün ailesine tabanca ile ateş açtığı olayda, eşi Nefik Öztürk ile çocukları Selahattin ile Seher Öztürk, vücutlarına isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığıldı.

Adem Öztürk, olayın ardından evden çıkarak uzaklaşırken, silah sesleri üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri, tüyler ürperten manzara ile karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, ateşli silahla vurulduğu belirlenen anne ile 2 çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan ve komşuların ifadesini alan polis ise kaçtığı belirlenen şüpheli babanın yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin yaptığı çalışma sonucu şüpheli Adem Öztürk kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler