head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Geçen hafta 4 futbolcusu birden Coronavirüs'e yakalanan Alanya Kestelspor da bugün de bir futbolcusu aracı ile kaza yaptı...

Misli. com 3. Lig takımlarından Alanya Kestelspor’un orta saha oyuncusu Murat Sevimler, otomobili ile önce motosiklete sonra refüjdeki ağaca çarptı. Hava yastıkları açılan otomobilden çıkan futbolcu yara almadan atlatırken, kazada 2 kişi de yaralandı. 

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Alanya Saray Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alanya Kestelspor’un orta saha oyuncusu Murat Sevimler 07 HEA 44 plakalı otomobiliyle İlçe merkezine seyir halinde olduğu sırada; Fırat Tunağur kullandığı 07 NJP 87 plakalı motosikletle aniden manevra yaptı. Motosiklete çarpmamak  için aracınının yönünü değiştiren futbolcu Murat  Sevimler, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aracı kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil önce motosiklete sonra refüjdeki ağaca çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü ve o sırada yaya geçidinde olan Uğur Altındağ yaralandı. Hava yastıkları açılan otomobilden çıkan futbolcu ise, kazayı yara almadan atlattı.

kestelsporlu utbolcu 2 kaza 1 9f695

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Burada tedaviye alınan 2 kişinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

 

Gazeteler