head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya'da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor... 

Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi, 205 No'lu Sokak üzerinde iki şahsın buluştukları ve bir müddet sonra ayrıldıkları görüldü. Şüphe üzerine aynı sokak üzerinde durdurulan M.A. (26) isimli şahısta 2 adet Ecstasy hap bulundu. M.A. isimli şahsın, uyuşturucu maddeyi kısa bir süre önce buluştuğu A.Ç'den (26) satın aldığının değerlendirilmesi üzerine A.Ç'nin ikametinde arama yapıldı. Aramada 7 adet Ecstasy hap maddesi, 3,59 gram esrar maddesi ve 1 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı gereği M.A. isimli şahıs "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan hakkında işlem yapılarak serbest bırakıldı. A.Ç. isimli şahıs hakkında ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapıldı. Zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler