head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Alanya'da İhlas Haber Ajansı muhabirliğ yapan ve  turizm sektöründe hizmet veren gazeteci  Recep Erdoğan'ın ortak olduğu evde yangın çıktı... 

Alanya'da "Arena Recep" olarak da tanınan Recep Erdoğan'ın İncekum'da bulunan evinde sabaha karşı yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken jandarma ise soruşturma başlattı.

ARENA EVİ YANDI 2 21db2

Kardeşi ile miras yüzünden yanan ev için mahkemelik olduğunu belirten  gazeteci Recep Erdoğan yangın fotoğraflarını sosyal medya sayasından  paylaşarak ; "Bu gece sabaha karşı oğlum Ahmet'le birlikte oturduğumuz İncekum'da ki evin birinci katında yangın çıktı. Evin elektrikleri kapalı olduğu için herhangi bir elektrik kontağı olma ihtimali yok. Biri ve birileri tarafından kundaklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından zamanında müdahale edildi ve diri diri yanmaktan kurtulduk. İtfaiye ekiplerine çok teşekkür ediyorum, İncekum Jandarma Karakolu ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. İnşallah sorumlular kısa zamanda gözaltına alınır" şeklinde paylaşım yaptı. 

ARENA EVİ YANDI 3 b7d6e

ARENA RECEP : "CAYIR CAYIR YANIYORDUK"... 

Gazeteci Recep Erdoğan ( Arena Recep ) Başka bir sosyal medya paylaşımında ise; " Bu gece İncekumda oturduğum Çift daire apartmanın birinci katında yangın çıktı bu apartmanın yarısı Annemden Hasan erdoğan küçük kardeşim ile bana miras kalmıştı kardeşim Hasan erdoğan ile paylaşımda anlaşamıyorduk evi ben kullanıyordum bana defalarca evi boşalt dedi ben eşit olarak paylaşalım dedim kabul etmedi beni çıkarmak için mahkemeye verdi 3 ay uzaklaştırma aldım bana sürekli haber gönderdi evi boşaltsın diye bende ikimizin ortak eşit olarak bölüşeceğiz diye israr ettim bu evi benim kullanmamam için yakmış veya yaktırmış olabilir araştırılıyor Allah kimseye kötü mal hırslı kardeş vermesin güzel kalpli sevgi dolu kardeşler nasip etsin en yakınlarımızdan her an her şey gelebilir hepimize geçmiş olsun ,,diyerek kundaklamaya dikkat çekti. 

ARENA EVİ YANDI 4 c35f8

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

Gazeteler