head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya'nın Avsallar  mahallesinde kanunsuz şekilde yaptığı  kulübesi Zabıta tarafından yıkılan kadın, pompalı tüfekle  Alanya belediyesi hizmet binasına saldırdı ve adeta terör estirdi...

Park halindeki araçlara, ardından belediye binasına ve bir kıraathaneye rastgele ateş açtı. Olayda 1’i zabıta 3 kişi yaralanırken,motosikleti ile kaçan kadın jandarma  tarafından yakalandı...

kadın pompalı 3 fc71e

BİRİ ZABITA , ÜÇ KİŞİ YARALI VE BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR...  

Herkesi şaşkına çeviren saldırı olayı,  Bugün  Alanya’nın Avsallar Mahallesi’ndeki balıkçı barınağında başladı.

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Ö.T. (40) isimli kadının kaldığı kulübe, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. İddiaya göre, kulübesinin yıkıldığına öfkelenen kadın, kendisini şikayet ettiğini düşündüğü park halindeki kişilerin araçlarına pompalı tüfekle ard arda ateş açtı. O sırada oradan bulunan ve saçmanın hedefi olan A.Y. (49) ve M.Ü. yaralandı.

kadın pompalı 4 860a1

ATEŞ EDEREK BELEDİYE BİNASINA GİRDİ...

Daha sonra plakası belirlenemeyen motosikletine binen Ö.T. isimli kadın Alanya Belediye Avsallar mahallesi Ek Hizmet Binasına gelerek elindeki pompalı tüfekle ikinci kata çıkıp burada da rastgele ateş açtı.

kadın pompalı 2 15778

Önce işyeri açma ruhsat bürosuna ateş eden Ö.T. ardından zabıta odasına yöneldi. Silah seslerini duyup durumu fark ederek ikinci katın penceresinden atlayan bir zabıta memuru yaralanırken, kadın olay yerinden motosikletine tekrar binip hızla uzaklaştı. 

pompalı kadın ve zabıta 1 37330

Kadının pompalı tüfekle belediye binasına girip ateş ettiği anlar güvenlik kameralarını saniye saniye yansıdı.

kadın pompalı 5 37197

DURUMU AĞIR BİR YARALI ANTALYA'YA SEVK EDİLDİ...


Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların  ikisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, durumu ağır olan A.Y. ise Antalya’ya sevk edildi.

 pompalı kadın ve zabıta 2 305ad

Kaçan şüpheli kadının  Okurcallar Mahallesi’ndeki bir oto tamirhanesine de ateş açtığının ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti.

Motosikletiyle kaçan kadın jandarma tarafından sıkıştırılarak yakalandı. Olayda kullandığı pompalı tüfek ve üzerinde çıkan iki bıçakla gözaltına alınan Ö.T.’nin karakoldaki işlemleri sürdüğü öğrenildi. 

kadın pompalı 4 49e61

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler